Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск  разкри, че е самотен и често има

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск  разкри, че е самотен и често има
Коментари Харесай

Богатите също плачат: Илон Мъск с разтърсващо признание

Главният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск  разкри, че е самотен и постоянно има единствено кучето си до себе си след раздялата му с поп звездата и майка на две от децата му Граймс. 

50-годишният милиардер Мъск призна пред  основния изпълнителен шеф на Business Insider  Матиас Дьопфнер в изявление, че от време на време е бил изолиран след разпадането на брака си, написа Daily mail.  

 Илон Мъск и Граймс участват на гала-концерта на Небесните тела: Мода и католическото въображение на института за костюми в Метрополитън Музея на изкуствата

„ Има моменти, когато съм уединен “, сподели той. „ Сигурен съм, че има моменти, когато всеки е уединен. Ако работя върху ракетата и просто оставам в дребната си къща самичък, изключително в случай че кучето ми не е с мен, тогава се усещам много уединен, тъй като просто съм в дребна къща самичък без куче.

Граймс към този момент се е прекратила връзката им. Според Page Six , 33-годишната музикантка се среща с Манинг, на 34 години, и в този момент " живеят дружно " в дом в Остин, Тексас.

Според изданието, транссексуалната някогашна офицерка от армейското разузнаване Манинг е запазила жилището си в Бруклин, Ню Йорк. Няма  никакви други детайлности за това по какъв начин и кога е почнала да се среща с Граймс. 

Твърденията бяха оповестени  ден след като Граймс  разкри, че милиардерът е приветствал второто им дете, родено посредством сурогатна майка.

Репортажът за хипотетичната връзка на Граймс и Манинг идва часове откакто Граймс удостовери в Twitter, че се е разделила с Илон за повторно, три месеца откакто се роди детето им. 

 Твърденията бяха оповестени един ден, откакто Граймс (виждана с Илон и техния наследник X Æ A-12), 33-годишна, разкри, че милиардерът скрито е приветствал второ дете посредством сурогатно дете.

Тя не показа по кое време тъкмо е станала раздялата, само че тематиката й в Twitter за раздялата е била „ харесана “ от формалния акаунт на Манинг. 

Манинг е била лишена от независимост от 2010 до 2017 година за нарушение на Закона за шпионажа. 

Докато продължава да размишлява, Мъск каза на Допфнер, че фирмите му не работят върху артикули, които усилват продължителността на живота на хората, тъй като той не счита, че хората би трябвало да живеят по-дълго - това би „ задушило “ обществото. 

50-годишният Мъск, който признава, че е уединен след раздялата с поп звездата Граймс, беше запитан в изявление за какво не работи за увеличение на дълголетието или хората.  

„ Не мисля, че би трябвало да се опитваме да накараме хората да живеят дълго време “, сподели той.

" Ако те не умрат, ние ще останем със старите хрумвания и обществото няма да напредне ".

Мъск сподели, че това към този момент е проблем в Съединените щати.

В момента Джо Байдън, на 79 години - най-възрастният мъж, който в миналото е бил президент.

Мъск споделя, че създателите на Америка е трябвало да слагат оптималната възраст, на която към този момент не можете да се кандидатирате за служба. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР